Aanbod september

De heel erg warme zomer heeft ervoor gezorgd dat de gladiolen er zo goed als doorheen zijn jammer genoeg, alles kwam zowel veel vroeger als veel sneller in bloei. Wat bedoeld was om half september te oogsten, konden we al verkopen eind augustus. De laatste zullen in de loop van deze maand aangevoerd worden op de veiling, maar veel zullen het er nooit meer zijn.

Het aanbod calla’s zal langzaam stijgen, hoewel dit jaar de knollen gemiddeld minder bloemen geven (ook in Nederland is het aanbod calla’s al het ganse seizoen veel lager dan vorig jaar). In de maand september zijn er beperkte aantallen van de volgende kleuren: oranje, roze, crèmeroze, violet, wit, zwart, donkerpaars. In oktober zal er terug ruim aanbod zijn van calla’s in de aanloop naar Allerheiligen. Na Allerheiligen zijn we bezig met het planten van tulpen en pioenen terwijl ook de serres met calla’s leeggemaakt moeten worden. Er zal dan geen aanbod van bloemen zijn, tot de tulpen in de tweede helft van januari opnieuw beschikbaar zijn.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?